Colectii

Fiecare piesă este atent lucrată manual pentru a capta esența apei care curge fără efort printre elemente. O bijuterie din această colecție de bijuterii organice reprezintă o declarație a conexiunii tale cu natura. Fiecare piesă  servește ca un tribut personal adus formelor organice din natură, în special cascadelor. Purtătoarea este invitată să se conecteze cu energia senină și armonioasă a naturii și să cultive o legătură profundă cu mediul înconjurător. Inelele se potrivesc unui tinute lejere, casual, elevându-ți stilul personal.

Iată un vis de-al meu: cerceii din ceramică handmade vin într-o varietate de culori pastelate uimitoare, care se vor potrivi cu orice ținută. Fiecare piesă este unică, prezentând un amestec complicat de culori pastelate. Aceste bijuterii reprezintă completarea perfectă pentru orice colecție de bijuterii. Adăugați o notă de eleganță și frumusețe look-ului dvs. cu cerceii noștri din ceramică handmade.

Inspirația pentru aceste creații vine din natura renăscând primăvara, creând acel joc unic de culori vesele, proaspete, pastelate. Culoarea firului de iarbă este mai întâi verde deschis, apoi această nuanță se închide câte puțin în fiecare zi. Cu ajutorul argintului exprim devenirea într-un singur moment. Argintul masiv creează contraponderea diafanului primăverii. Culorile și formele pot deveni astfel eterne.

In aceasta colectie imbin armonios diferite tipuri de margele cu argint si pietre semipretioase fatetate montate. Creatiile realizate sunt casual, colorate si pline de viata. 

Am creat aceasta colectie avand ca sursa de inspiratie nasterea cosmica, de aici denumirea cosmic birth. Culorile se imbina in straturi, se involbureaza asemanator cu ceea ce observam noi pe pamant in galaxii indepartate in care se nasc stele. In noi se naste astfel bucuria inceputului in fiecare zi. Purtatoarea va fi animata de energia universala. In fiecare bijuterie am inserat o mica piatra pretioasa, un sambure de eternitate. 

Aurul a fascinat dintotdeuana oamenii prin stralucirea si nobletea lui. O bijuterie din aur va face sa straluciti. Te-ai plictisit de bijuteriile obișnuite, care se aseamănă cu cele purtate de toată lumea? Simți că stilul tău unic nu este reflectat în accesoriile tale? Aurul poate fi o alegere minunată pentru a aduce o notă de frumusețe și mister în bijuteriile tale. Adoptă un stil plin de strălucire și eleganță. Descoperă magia pietrelor prețioase alese cu grijă, datorită calității lor excepționale și culorilor fascinante.

Subiectul abordat in aceasta colectie este natura, speranta si regenerarea. In natura vedem cum cresc plantele pornind de la o mica samanta…Mai multe aici.

Sursa de inspirație a acestei colecții este apa curgătoare, dar și marea, nuanțe de albastru schimbătoare, mai deschise sau mai închise, în funcție de adâncimea apei sau suportul în care se regăsește în mod natural pe pământ. 

Mai multe in sectiunea blog

Forme moderne si haioase de bijuterii vesele si inedite. Aceste bijuterii moderne din argint sunt perfecte pentru purtarea de zi cu zi. Modelele elegante și minimaliste sunt suficient de versatile pentru a completa orice ținută, indiferent dacă vă îmbrăcați elegant sau nu. Materialele de înaltă calitate asigură durabilitatea, menținând în același timp o strălucire frumoasă, ceea ce face ca aceste piese să fie perfecte pentru utilizarea zilnică. 

Descoperiți colecția uimitoare de bijuterii moderne și masive din argint, cu o gamă de modele autentice, geometrice și contemporane. Elevați-vă look-ul de zi cu zi sau adăugați o notă de finisare perfectă la o ținută de ocazie specială cu bijuteriile noastre rafinate din argint.
Fiecare piesă este un accesoriu atrăgător pentru orice ținută, făcând o declarație de stil și sofisticare. Să ieșiți în evidență din mulțime nu a fost niciodată mai ușor. Fie că sunteți în căutarea unui cadou special sau a unui răsfăț pentru dumneavoastră, contactați-ne pentru comenzi speciale.

Colectia cuprinde mai ales pietre neslefuite, asa cum au fost gasite in natura, dar is pietre pretioase puse in evidenta prin taiere sau montura. Imbina armonios dieferite pietre si culori, creand o simfonie de culori naturale.

Pentru iubitoarele naturii care isi doresc bijuterii care să reflecte această pasiune, bijuteriile cu pietre brute și naturale pot fi o alegere minunată. Aceste bijuterii pun în valoare frumusețea și autenticitatea pietrelor în forma lor naturală. Pietrele brute sunt pietrele neslefuite, păstrând aspectul lor natural, inclusiv asperitățile și forma lor originală. Acestea oferă o senzație autentică și rustică, sugerând conexiunea cu natura în forma ei originală.

Bijuteriile cu pietre naturale reprezintă o alegere minunată, deoarece acestea păstrează esența și frumusețea elementelor naturale. Fiecare piatră naturală este unică în aspectul și formarea sa, dezvoltându-se în milioane de ani în adâncurile Pământului. Această poveste și conexiune cu natura adăuga valoare emoțională și simbolică bijuteriei.

Culorile reprezintă o parte importantă a vieții, exprimând emoții și stări de bine. Bijuteriile din argint sunt o modalitate minunată de a adăuga frumusețe și strălucire vieții noastre. Formele reprezintă modalitatea prin care aceste elemente prind viață în bijuterie și ne încântă privirile. Uneori, aceste elemente se combină într-o explozie de culori, creând o lume plină de viață, strălucitoare și vibrată. Exprim—ti bucuria prin bijuterie!

Aceste bijuterii sunt o încântare pentru ochi, inspirate de operele arhitectului Gaudi. Culoarea este regină în aceste creații deosebite, cu nuanțe fantastice și jucăușe. Designul exprimat in argint este unic și expresiv. Fie că ești un admirator al lui Gaudi sau că pur și simplu iubești bijuteriile colorate și vibrante, aceste bijuterii feerice te vor fermeca.

Fire magice filigranata prinse intr-o colectie fina si diafana, punctata pe alocuri cu pietre pretioase.

Fire magice filigranata prinse intr-o colectie fina si diafana, punctata pe alocuri cu pietre pretioase.