Allgemeine Geschäftsbedingungen

VANZATOR

Laguna Mov SRL, cu sediul in str. Zizin nr. 3, bloc V75C, sc. 1, ap. 7, sector 3, Bucuresti, CUI 17598155, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/8976/2005,  autorizatie pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase emisa de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor nr. 0010540 din 23.10.2018.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Evelyncerys.com este un site de prezentare pentru bijuteriile de argint cu pietre pretioase si semipretiose concepute si realizate personal manual personal. Produsele prezentate sunt unicate, in cazul in care se doreste achizitionarea unui produs similar nu este garantata conformitatea cu imaginea prezentata, se estimeaza o asemanare de 90%. Calitatea argintului folosit este una superioara, dupa alegerea materiei prime se executa manual fiecare proces de prelucrare.

Prin completarea formularului din sectiunea SHOP pot fi alese bijuterii prezentate. In cazul in care doriti un produs asemanator cu un produs dintr-o colectie existenta sau doriti achizitionarea unui produs pentru care designul va fi realizat impreuna cu clientul, executia urmand a se realiza dupa confirmarea comenzii si efectuarii platii unui avans, conform sectiunii Plati.

TERMEN DE EXECUTIE

Pentru produsele realizate la comanda speciala termenul de executie va fi transmis prin email si considerat a fi acceptat numai dupa confirmarea acceptuului in scris a ofertei.

PLATA

Metode acceptate de plata sunt transferul bancar si plata in ramburs. In cazul transferului bancar se va transmite factura prin email, comanda urmand a fi procesata dupa confirmarea platii prin email.

Pentru comenzile speciale se percepe o taxa de min. 50% pentru efectuarea comenzii, restul de 50% urmand a fi achitat inainte de expediere in cazul optiunii platii prin transfer bancar sau la livrare in cazul platii in ramburs. Indiferent de optiunea de plata aleasa, in cazul comenzilor speciale avansul de 50% se achita prin transfer bancar in baza facturii proforme transmise prin mail.

In cazul comenzilor care includ pietre pretiose avansul poate fi mai mare, datorita costurilor de achizitie, oferta va fi comunicata clientului si se considera acceptat numai dupa confirmarea acceptului in scris a ofertei.

LIVRARE

Comenzile cu plata ramburs si comenzile pentru care s-a primit confirmarea platii prin transfer bancar efectuate pana la ora 18.00 in zilele lucratoare vor fi expediate ziua urmatoare si vor fi livrate in termen de 24 h in cazul zilelor lucratoare.

In cazul comenzilor speciale se va trimite o poza dupa realizarea comenzii, produsul va fi expediat numai dupa acceptul clientului.

Pentru comenzi de peste 500 lei transportul este gratuit.

POLITICA DE RETURNARE

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 130/2000, Cap I, art 4.b in termen de 10 zile de la primire, ambalate asa cum au fost receptionate, numai daca produsele nu au fost purtate si prezinta urme fizice cum ar fi zgarieturi, decolorari, ruperi, etc. Produsul va fi acceptat numai daca acesta corespunde din punct de vedere estetic, in acest caz se va restitui contravaloarea produsului.

Pentru evitarea neintelegerilor, in cazul in care exista urme fizice coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului. Clientul suporta returul coletului prin aceeasi metoda de ilvrare in caz de neconformitate conform descrierii de mai sus.

In cazul in care produsul primit nu este cel comandat acesta se poate returna si solicita contravaloarea produsului sau inlocuirea cu un produs similar.