News

Colecția Flowing Fomrs prezentată în Overjewels, comunitatea designerilor internaționali

Evelyn Cerys, un designer talentat și în curs de afirmare, prezintă colecția Flowing Forms, o colecție care îți taie răsuflarea și care se inspiră din frumusețea și formele organice găsite în natură. Desenele sunt inspirate de frumusețea hipnotizantă a unei cascade în mișcare. Fiecare piesă este atent lucrată manual pentru a capta esența argintului care curge fără efort prin elemente. În cazul în care fiecare piesă din colecția uimitoare servește ca un tribut personal adus formelor organice găsite în lumea naturală, purtătorul este invitat să se conecteze cu energia serenă și armonioasă a naturii și să cultive o legătură profundă cu mediul înconjurător.….

Urban Hub - Out of Love for Bucharest

FAMOST Newsletter 9 december 2022

Evelyn Cerys jewellery gives a special touch to the wearer, accentuating their personality. They express a mood, a thought, an idea or a lifestyle. Each piece of jewellery is unique, as is each wearer.

Want to discover the latest creations and try on your jewellery? Come and discover promotions only at Urban Hub in Piata Romana 2 and we'll meet for a coffee, measure, draw, and put the country together... or order online at shop

I had the pleasure to be invited by Bianca Rus in the spring on the Teo Show. About this experience I wrote here.

Collection Hope & Regeneration
Presentation during Milano Jewelry Week 2022
Parts can be purchased /ordered here.